15 Haziran 2014 Pazar

MASA ÖRTÜSÜ DİKİMİ

    Bu güneşli pazar gününden herkese merhaba diyorum. Bir türlü güneşle aram düzelelemeyen  ben bu yazı da evde geçireceğim sanırım. Öyleyse bol bol sizlerleyim. 




    Kaç gündür diktiğim masa örtüsünü anlatacağım ama  resimleri düzenleyemedim. Yüklediğim fotoğraflar kararıyor. Kararıyor ifadesi doğru  mu olur bilmiyorum ama koyulaşıyor desem dahyerinde olcak. Birkaç yöntem denedim ama kalıcı çözümler getirmedi. Bilginiz var mı bu konuda?


   Sürekli evimizde gözüme takılan içime sinmeyen şeyler oluyor. Anne bunu böyle yapalım,şunu şöyle yapalım diyorum. Annem de napacağım öteki dünyaya mı götürceğim diyor. Belki de haklı.


   Eskimeye yüz tutmuş mor renkte plastik masa örtüsünü atabildim sonunda. Yerine duck kumaştan çiçek desenli bir masa örtüsü diktim. Ne kadar iyi durmasa da resimler, normalde çok da iyi görünüyor. 

  Öncelikle masa ölçünüzden 20-30 cm daha uzun boyutlarda kumaşınızı kesip, kenarlarında kıvırarak dikerseniz çok basitçe bir masa örtüsü sahibi olabilirsiniz. Yani tekniği,farklı bir yöntemi yok.



    Leke tutmayan kumaş özellüğinde olsa da ben masa ebatlarında sert,saydam plastik bir masa örtüsü aldım üzerine. Oldukça canlı gösterdi ve kolayca silinebiliyor. Sürekli yıkama derdinden kurtulduk :)

   Son olarak burada düzenlediğim çekilişe şuan katılım o kadar az ki ben de instagramdan da devam ettirmeye karar verdim.İnstagramın pembekreasyon. Mutlu günler diliyorum. Babalar gününüz kutlu olsun.


 

14 yorum:

  1. Herşey çok uyumlu :))
    Güle güle kullan canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. ama senin renklerin ne kadar huzur verici ya. erguvan huzuru diyom ben senin fotolarına ve yaptıklarına :)

    YanıtlaSil
  3. çekilişini yazdım bak son yazımdaaaa. haftasonu herkes geziyodur amaaa akşam yarın görürler gelsinler gelmezlerse söleeee bi daha duyururum kiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok gerek yok :) Bu kadarı bile yeterli :) Allah razı olsun. Artık katılanlarla devam ederiz :) Mutlu pazarlar ...

      Sil
  4. tımım iyi pazarlar görüşürüz kii :)

    YanıtlaSil
  5. Bende düşünüyorum mutfak için aslında ama ufaklık masanın üstünde gezdiğinden örtü sabit kalmıyor,saydam plastik örtü aldım demişsin ya o nasıl kayma hiç yapmıyor mu,bu arada çekilişe katılacağım da ınstagramdan devam ediyorsan katılamam çünkü hesabım yok ,selamlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır kayma yapmıyor. Plastiği bayağı kalın. Neredeyse yarım cm. Ağır üstelik o yüzden sabit kalıyor. İntagram ve blogumdan eş zamanlı devam ediyor çekiliş. :) Katılımını bekliyorum

      Sil
  6. çok güzel görünüyor becerikli arkadaşım :) ellerine sağlık ... dikiş öğrenirim diye düz renk bir kumaş almıştım şimdi hatırladım inşallah zaman ayırıp öğreneceğim bu işi:) bu arada bende masamın üzerine plastik şeffaf örtü kullanıyorum ve çok memnunum benim oğlan yüzünden her gün değiştirmek zorunda kalıyordum hem kaymıyor runnerları bile rahatlıkla kullanıyorum hem de temizliği kolay sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Çok basit öğrenmeni gerektirecek bir şeyi yok ki :) Evet çok kolaylık sağlıyor plastik örtü :)

      Sil
  7. Vaktinizi almış olmazsam blogumda yazmış olduğum son yazıyı okumanızı rica ederim. O zaman biraz daha anlamlı olacaktır umarım.
    Sewgiler, ML...

    YanıtlaSil
  8. Hayır hayır vaktimi filan almazsınız okudum çok beğendim yazınızı. Boş olsa da insan seviniyor yorumlara :)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...