30 Aralık 2014 Salı

ÇARPI İŞİ AŞÇI VE YENİ YIL ❄

Çarpı işi aşçı yemek tarif defteri
    Daha önce kendime yemek tariflerim için bir defter yapmıştım. Kardeşim görünce çok beğendi. Beğenince yapmamak olmazdı. Benim bir de huyum var ki sormayın. Birisi bana ait olan bir şeyi beğendiğinde, çok sevsem bile hemen veririm. Hediyeleşmek gerçekten insanlar arasındaki ilişkiyi olumlu etkiliyor. Hep buna inanırım.

28 Aralık 2014 Pazar

AMERİKAN SERVİS VE ÇİÇEKLİ DESENLER

PLACEMAT-PINK-CHEVRON-amerikan servis desenleri- amerikan servis nasıl yapılır
Çatal bıçaklı amerikan servis deseni
    Merhabalar. Bugün işinize yarayabilecek bir kaç desen paylaşacağım. İster çerçevelerin içine yerleştirin, isterseniz de amerikan servis yapın. Sınırsız hayal gücüne sahip olduğunuza eminim.

21 Aralık 2014 Pazar

KUPA BOYADIM! - PAŞABAHÇE BEN YAPTIM KALEMİ ❄

Paşabahçe ben yaptım porselen kalemi, porselen kalemi, kupa nasıl boyanır, kupa boyama kalemi, kupa nasıl n-boyanır, kupa boyama, porselen kalemi
Porselen kalemi ile kupa boyama
   ''Yapmak istiyorum'' dediğim projelerden birini de yapmış bulunmaktayım. Ne zamandır porselen kalemi alıp bir şeyler boyamak istiyordum. İnternette porselen kalemi bulamadım. Nerde satılır, nerde satılır derken Paşabahçe'nin  'Ben Yaptım' ismindeki porselen boyamak için tasarlanmış kalemini buldum.

17 Aralık 2014 Çarşamba

KIZ BEBEK KASNAK PANO

 Merhabalar. Havalar iyice soğudu. Soğuk havaları seviyorum ama hastalıktan kurtulamayan bir bünyem var. Bu da haliyle tembelleştiriyor.Son günlerde koşuşturmacalarım arttı. Buraya ayırdığım zaman kısalıyor. Bazen oturup yazacak bir şeyler aklıma gelmese de hala yazma isteğim var. Şimdi asıl konu Zeynep Asya için yaptığım pano. Yaptığım panolar oldukça ilgi gördü. Benim zamanın çok az ve bu yüzden artık kardeşim yapacak ben paylaşacağım.

14 Aralık 2014 Pazar

LAV GÜL DESENLİ PASTEL BARDAK VE SHABBY CHİC

shabby chic tarzı nedir? laz gül desenli çay bardağı seti, çeyiz bloğu
Lav gül desenli pastel bardak 
   Nişanlı bir blogger yazacak bir şey bulamazsa çeyizlerini görücüye çıkarır değil mi? Eskiden çeyizler evlerde serilir gösterilirmiş, şimdi ki çeyizler internette. Son aldıklarımı da burada göstermesem olmaz. 

   Alışveriş merkezlerine bana uzak olunca , A101, Bim ve Şok Marketin kataloglarını inceleyip işe yarayan bir şeyler var mı diye didik didik etmek rutinim haline geldi. Şok Market'in katologunda bu güzel bardakları görünce marketin yolunu tuttum.

10 Aralık 2014 Çarşamba

PEMBE KEDİLİ KEÇE KİTAP AYRACI

hayvan figürlü keçe kitap ayracı, keçe kitap ayracı nasıl yapılır, pembe kedili keçe kitap ayracı
Kedili keçe kitap ayracı
    Geçen hafta arkadaşımın doğum günü vardı. Hızlıca hediye arayışına girdim. Kitap okumaktan hoşlanan, oje hastası ve pembe çizgi film karakterlerini seven birine, bu özelliklerden oluşan bir hediye paketi hazırladım. Benden de bir şey olsun istedim, kedili kitap ayracını yaptım.

7 Aralık 2014 Pazar

HOBİ ODASI DÜZENLEME FİKİRLERİ

Hobi odası düzeni- kaynak
   Hobi odanız varsa, ya da odanızı hobi odası olarak kullanıyorsanız,  üstüne bir de benim gibi dağınıksanız bu yazı tam size göre.. Ne kadar dikkat ederseniz edin bir şekilde dağılıyordur kumaşlarınız, nereye koyduğunuzu unutuyorsunuzdur iplerinizi. Ufak birkaç fikirle bu soruna çözüm bulabiliriz. Bu fikirlere bakmaya ne dersiniz?

4 Aralık 2014 Perşembe

KUMAŞ


    Baykumaş'a o kadar güzel kumaşlar yüklenmiş ki , görünce paylaşmadan edemedim.Ah elimde çok kumaş olmasa da alabilseydim. Bu tarz kumaş seviyorsanız kaçırmayın derim. Çünkü çok çabuk bitiyor. Umarım ilerleyen zamanlarda yine bu kadar güzel kumaşlar yüklenir. İyi günler diliyorum.

2 Aralık 2014 Salı

KUMAŞLARIM KUMAŞMANYA'DAN

    Kumaşmanya.com ile çoğu kişi tanışmıştır. Ben biraz geç iletişimde bulundum ama sevdim bu siteyi. Pamuklu,duck,deri,kadife,kot ve çeşitli kumaşları oldukça uygun bir fiyata bulmanız mümkün.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...