18 Mart 2015 Çarşamba

KANEVİÇE(ÇARPI İŞİ) GÜL MODELİ

Çarpı işi(kaneviçe,etamin)gül modeli
    Düğünüme tam iki ay kaldı. Kaç gün kaldı diye gün gün sayıp heyecanımı artırmak istemediğimden takvime bile bakmıyorum. Çok yoğunum koşuşturmacalarım çok diye dert yakınmayacağım bugün. Aksine çok boşum ve hiç de bir şey yapmıyorum. Derin bi araştırma sürecine girdim bu aralar. İnternette harcadığım zaman o kadar fazla ki bir şeylere bakmaya zamanım bile kalmıyor. Umarım son aya her şey sıkışmaz. Hazır yolum buraya uğramışken işlediğim gül modelini paylaşmak istiyorum sizlerle.



çarpı-işi-etamin-gül-şanlonu-cross-stitch-kaneviçe-rose-handmade-kendin-yap-ikea-ung-drill-sondrum-çerçeve-frame-gül-suyu-pinkrose.
Çarpı işi(kaneviçe,etamin)gül modeli
       Çok severek yaptığım çarpı işi modellerinden bir tanesi diyebilirim. Basit ve sonucu cezbedici. 



çarpı-işi-etamin-gül-şanlonu-cross-stitch-kaneviçe-rose-handmade-kendin-yap-ikea-ung-drill-sondrum-çerçeve-frame-gül-suyu-pinkrose.
Çarpı işi(kaneviçe,etamin)gül modeli ve ikea çerçeve
   Aslında aylar önce işlemiştim. Çerçeve alamadığımdan bir köşede bekledi durdu. İkea'dan çerçeveleri alır almaz yerleştirdim. Keşke daha çok çerçeve alsaymışım diyorum kendime. Artık bi daha ki sefere ihtiyaçlarımı alabilirim. Bu arada daha önce diktiğim pileli kırlentin ortasına işlemiştim bu modeli. Şablonu da vermiştim. Şablonuda buradan ulaşabilirsiniz. Herkese keyifli günler diliyorum....



 

18 yorum:

  1. Merhaba ellerinize sağlık. Çok güzel duruyor. Uzun süredir netten takip ediyordum sizi ve birkaç sayfayı. Baktım ki uzaktan olmuyor ben de bir blog sayfası açtım burdan böylelikle rahatça yorum bırakabilrim diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tatlısınız çok da iyi etmişssiniz :) Hayırlı olsun diyelim öyleyse... Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ellerine saglik çok cici olmus Pembe Kreasyon, ahhh ne çok yaptim kanaviçeler, etaminler evlenmeden once, malum çeyizin olmazsa olmazlariydi bi 15 yil once. ama yillardir uzucu bir sekilde sandiktalar , ne yapmali ne etmeli de degerlendirmeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet bir zamanlar öyleydi annemin de o kadar çok var ki.... Mutlaka değerlendirmelisiniz onları... Böyle çerçeve içine filan koyabilirsiniz, Ya da masa örtüsü kenarlarına ekletebilirsiniz :) Eminim çok güzellerdir :)

      Sil
  3. Düğün telaşı tatlı telaş: ) Çok modern durmuş bayıldım: )

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık. Değerlendirme seklinize de bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Çok hoşş Ellerine saglık canım

    YanıtlaSil
  6. Çok hoşş,ben de evlenirken beğenip de almamıştım annemden geri istedim hepsini:) Değerlendirmeyi düşünüyorum,kendim hiç denemedim bari olanları değerlendireyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi etmişssin :) Şimdi yapmak çok zor :)

      Sil
  7. çok şeker olmuş, ellerine sağlık. benim de yaptığım bir kanaviçe bekliyor çerçevesini. sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık cidden çok hoş

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar keyifle takip ediyorum sizi yeni bir blog takip etmek isterseniz http://blogcuselish.blogspot.com.tr/ beklerim :)

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...