31 Ağustos 2015 Pazartesi

PEMBE GÜLLÜ ÇATAL BIÇAK TAKIMI

Paçi marka pembe güllü çatal-bıçak takımı
   Çatal-bıçak takımımı emsandan almıştım. Günlük almak aklımda yoktu. Paçi marka 24 parça pembe gül desenli çatal-kaşık takımını görünce fikrim değişti.

26 Ağustos 2015 Çarşamba

ÖNCESİ SONRASI HİKAYESİ- ÇEVİRMELİ TELEFON BOYAMA

Çevirmeli telefon boyama
   Aksesuarları çok sevdiğim söylenemez. Aslında aksesuarları değil de temizliğini sevmiyorum desek daha doğru olur. Girintisinin çıkıntısının tozunu almak beni en deli eden şey. Bu nedenle evimde çok az sayıda aksesuar var. Bu aksesuarlardan biri de eskilerde kullanılan çevirmeli telefon...

23 Ağustos 2015 Pazar

DÖNME EYLEMİ


    Yeni bir şeyler yazmayalı üç ay olmuş.Döndüm. Dönme eyleminin bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Yeni bir düzenin oturması oldukça zaman alıyormuş... Evet evlendim. Evlilik sorumluluk demekmiş. Bu sorumluluğu yerine getirmek hayatın en zor işlerinden olduğunu anladım.Sanırım buna yavaş yavaş alışıyorum.

  Yazma konusunda da eski istikrarımı yakalamakta zorluk çekiyorum. Bilgisayarı açmak gözüme büyümese herşey kolay. Şimdi eski düzenime tekrar kavuştum sayılır. Daha çok yazmaya, bloguma fazlaca zaman ayırmaya karar verdim. Bir de buradan uzaktayken beni çok üzen bir haber aldım. Bloguma ilk yorum yapan, yazdıklarıyla tüm sıcaklığını hissettiren yüreği güzel insan, Cihan Ablayı kaybetmişiz.Birinin yazmayı bırakmasına çok üzülüyorken, Cihan ablanın artık olmaması beni fazlasıyla üzdü. Mekanı cennet olsun..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...