29 Şubat 2016 Pazartesi

DİY- AHŞAP BARDAK ALTLIĞINDAN KALEM KUTUSU YAPIMI

Diy- kalem kutusu yapımı
    Aklıma geldi ya duramam yerimde. A101 markete ahşap bardak altlıklarından gelmişti. Deseni greengate desenlerindi ve oldukça albeniliydi.Gereksiz olduğu düşüncesiyle almamıştım. Eve geldim aklıma bu bardak altlıklarından kutu yapmak geldi. Nasıl olur, ürün kalmış mıdır derken karşıma çıktı aldım. Başladım kafamdaki projeyi yapmaya.



   En altına ahşap bardak altlıklarının muhafaza edildiği tablayı ters çevirip koydum. Daha sonra silikonla dört köşesine her parçayı tek tek yapıştırdım. Yapımı oldukça basit. Elinde malzemesi olan herkes yapabilir. Silikon yerine, ahşap yapıştırıcısı, sıvı silikon ya da kuvvetli bir yapıştırıcınız varsa onu kullanabilirsiniz. Ben içine makaslarmı ve kalemlerimi koyuyorum. Hobi odamdaki masama ayrı bir renk kattı. 

  Ahşap bardak altlıklarının 6 tanesinin fiyatı 4.5 tl 'ydi. Siz de temin edebilirseniz ya da elinizde varsa deneyebilirsiniz. Huzurlu günler diliyorum...



     ''İçinde Kur'an okunmayan evler harabe mezarlar gibidir.' Evlerimizi harabeye dönüştürmeyelim, evlerimizi mamur edelim, imar edelim."
(Hadis)


 

10 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel fikir :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. süper fikir bendede var pek kullanmıyordum

    YanıtlaSil
  4. Ben bu fikre bayıldım, emeğine-zevkine sağlık :)
    Acaba buradaki A101 de varmıdır, desenine bittim çünkü :) Kahve fincanlarıma takım gibi gibi sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) kalmistir diyemeyecegim, cunku bikac hafta once gelmisti... Ama yine gelir, ayni seyler sk sık geliyor :)

      Sil
    2. Cok tesekkurler :) kalmistir diyemeyecegim, cunku bikac hafta once gelmisti... Ama yine gelir, ayni seyler sk sık geliyor :)

      Sil
  5. harika fikir, ben de yapmalıyım!

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...