30 Haziran 2014 Pazartesi

ÇEYİZ IVIR ZIVIRLARIM

    Ivır zıvır desek hiç de yanlış olmaz dimi? Eskiden ıvır zıvır gözüyle bakardım çeyizlik eşyalara. Hemen sıkılırdım. Şimdi o kadar zevkli geliyor ki anlatamam. Bu yazımın devamı nereye gelecek benden iyi biliyorsunuzdur artık. Evet evet ben yine bir şeyler aldım. Aslında özellikle çıkıp gezmiyorum bunlar için. Yol üzeri rastgeliyor. Ben de alıyorum.

    Son zamanlarda çok meşhur oldu  ikea dantel saksılar, şimdi kopyasını yapmışlar her yerde satılıyor plastikleri. O kadar çok renk seçeneği var ki fiyatları da oldukça uygun. Ben beyaz ve kremini aldım. Aslında mor ve pembesini de alsam ayrı bir uyumlu olur dimi?


    Şok marketten bu tabaklar. O kadar pastel renklere sahipler ki almadan edemedim. Tanesi iki liraya satılıyor. Servis tabağı ,yemek tabağı,çorba kasesi de vardı ama ben pasta tabağı olarak kullanmak için düz olanlarından aldım. 


    Freecook markalı bu porselen salata kaseleri de. Deseniydi ilk ilgimi çeken. Baktım fiyatı da uygun iki tane kalmış ikisini de alıverdim. İyi etmemiş miyim sizce?

    Son zamanlarda bilgisayara ve çok bakmam, artan sıcaklar ve gözlerimi çok yormam nedeniyle artan göz kuruluğumdan dolayı biraz arayı açmam lazım sanırım. Gözde yanma, batma ,kızarıklık, bulanık görme göz kuruluğunun başlıca belirtilerindendir. Sizde de bu belirtiler varsa bir muayene olun. Görüşmek üzere hoşçakalın.



 

''Ramazanın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennemden kurtuluştur.''

i.Ebiddünya


18 yorum:

  1. Canım çok güzel şeyler almışsın beğendim hepsinide..ayrıca sana da çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cokmtesekkur edrim canim. Uzulme uzun yillardir var alistim artik ama yazlari beni zorluyor biraz

      Sil
  2. Renkli porselen tabak takımları çok güzel oluyolar :))
    İyiki de almışsın :)
    Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ;*

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller....Şok dan aldıklarında çok ucuzmuş cnm....Güle güle kullanırsın inş.

    YanıtlaSil
  4. Renkli menkli, pek sevimliler;)

    YanıtlaSil
  5. sen böyle çeyiz alışverişi yaptıkça ben bayılıyorum bir züccaciye delisi olarak iyi yapmışsın porselen candır:) hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok saol canimm :) cok seviyorum ben boyle seyleri. Hayirli ramazanlar sana daa..

      Sil
  6. Hepsinde bayildim,cok zevklisin.

    Kisin bir ara bende de oldu.Gözlerim,kizardi,kitâp okurkên,ekrâna bakarken sulanirdi,agliyormusum gibi sipir sipir akiyordu.
    Doktor göz kurulugu icin bol su icmeyi tavsiye etmisti.Göz damlalarida var ,ben kullanmadim.Su sira düzeldi.Saatlerce kitâp okuyunca bilgisayara bakinca cabuk yoruluyor,Dinlendirici gözlükte faydali olabilir.Gecmis olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin guzel gormen canim. Su ile aram kotu birazcik malesef. Su icmeye caliscam firsat buldukca. İlgin cok tesekuurlerrr

      Sil
  7. güle güle kullan içine girmeyene gerçekten çeyiz alış verişi sıkıntı veriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İçine girsen hiç sıkıntı vermiyor :)

      Sil
  8. Her biri cok guzeller, renkleri cok yumusak ve ic acici :) Her kullandigin mutluluktan olsun insallah :)

    YanıtlaSil
  9. Hepside birbirinden güzel.En güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah çok isterim.

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...