12 Temmuz 2014 Cumartesi

NİŞAN ÇİÇEĞİM

      Dört ay geçmiş nişanımın üzerinden. Zaman kadar hızlı olabilsem neler yapardım neler. Ramazanında 14. günündeyiz yarı etmişiz. Bugün nişan çiçeğimi göstermek iztedim sizlere.



    Nişan çiçeğimi kendim yaptım. Nişanelbisemin rengi pudraydı ve çiçeğin içerisinde de bu tonlardan çiçekler kullandım. Aslında istediğim  gerçek çiçekleri anımsatan çiçeklerden yapmaktı ama bulamayınca böyle bir buket çıkıverdi ortaya.


    Gelin çiçeği nasıl olmalıdır diye bana sorarsanız;  Beyaz güzeldir ama tamamen beyaz gelinliğin arasında kaybolup gidecektir. İlle de beyaz derseniz aralara yeşil yapraklar serpiştirilerek daha göze hitap eden bir buket oraya çıkarmış olursunuz. Doğal çiçekler her zaman en güzeldir. İmkan ve zamanınız varsa kesinlikle doğal çiçek derim ben.

    Laleler diyorum, kesinlikle kullanmalısınız. Ben o kadar çok beğeniyorum ki, lalelerin farklı bir dili olduğunu düşünüyorum.

    Renk konusuna gelince, tek renk yapılabilir, ama son zamanlarda karışık pastel renkler çok moda. Beyaz,lila,pudra,somon... Mor da ayrı bir güzel. Son olarak yaptığım kolaj ile bu yazıyı sonlandırabiliriz. Görüşmek üzere hoşçakalın...

    NOT:Unutmadan English Home'da kargo online alışverişlerde 13'üne kadar kargo ücretsizmiş.. Ve çekilişim için yarın son gün. Katılımı unutmayın.
 
                                                                          1, 2,3,4,5,6,7



 



13 yorum:

  1. emeğine saglık pembe kreasyon:)
    renklerde gayet hoş:)

    YanıtlaSil
  2. Çiçek bencede hoş olmuş.Hazır çiçeklere yüklüce para vermektense ,insanın kendisinin yapması daha güzel bencede.Laleleri bende çok severim.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama ne gerek var dolu dolu masraflara. Teşekkür ediyorum

      Sil
  3. Çok beğendim , çok güzel ne beceriklisin maşallah hiç tahmin etmemiştim senin yapmış olabileceğini :) Nişanın hayırlı uğurlu olsuun aynı zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi Esen. Çok teşekkür ederim :) Çok saol amin

      Sil
  4. Pek bir güzel olmuş canım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Kendiniz mii yaptınıııızzz?? :O Harika olmuşş ^-^ Ellerinize sağlıkkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet kendim yapmıştım :) Beğenmenize sevindim :)

      Sil
  6. Ben de gelin çiçeğinde nir parça renk olması taraftarıyım ;)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...