23 Ağustos 2014 Cumartesi

ENGLİSH HOME I ÇEYİZ

    English home pastel ve soft çiçek desenleriyle çok huzur verici bir tasarıma sahip. Kalitesi tartışılır ama desenlerine karşı koymak elde değil. English Home'a pek yolum düşmüyor. Geçen işimiz olduğunda kısaca uğradık. İndirimden sadece Devora Pike'sini alabildim. Desenini çok beğendim. Pikeler oldukça iyi.


    Aslında nevresim takımını da almak isterdim ama bizim gittiğimiz şubede kalmamıştı.


    Bu arada 4 gün boyunca English Home ürünlerinde kargo bedava. Almak istediğiniz ürünler varsa stoklar tükenmeden sizi buraya alayım. 

NOT: Pike takımı ve pamuklu yatak örtüsü önerilerinizi bekliyorum .


 



19 yorum:

  1. Ben Englısh HOme u çok beğenenlerdenim. Evimdeki tüm nevresim ve pike takımları oradan, senin aldığın da çok hoş, deseni çok güzelmiş, güzel günlerde kullanırsın inşaalah, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  2. Kargonun bedava olduğunu duymamıştım, haber verdiğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Batıya bu derece özenmek onların ahirete inanmadan yaşadıkları için hayatlarını olabildiğince güzel yaşamaya çalıştıklarını böyle yansıtmak pek de doğru değil diye düşünüyorum. onlara prim vererek ve batılıların yaşamına yaşantınızı benzetmeye çalışarak siz anne olacaksınız evlat büyütüp Allaha kul ve ümmet yetiştireceksiniz öyle mi?..

    Senin peygamberin hasır üzerinde yatarken siz kusursuz bir dünya hayatı için paralıyorsunuz kendinizi..siz genç ve taze beyinler ne gibi tohumlar ekip yetiştireceksiniz..çocuklara mütevazi olmayı az ile yetinmeyi heleki böyle güzel bir peygamberin ümmeti olduğunu nasıl anlatıp buna nasıl inandıracaksınız.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ediyorum evinizi. İki somya uzerine üç minderle mi oturuyorsunuz. Dünyalar kadar para saymadım ben buna. Marka takintim hic yoktur. Gidip dinden bahseden cogu insan gibi pahali esarplar son moda cantalar takmiyorum. Birakin bunlari alayim. Evlenirken almayim da ne yapayim. İnsanlari uygun fiyatli şeyleri duyurmaya calismak cok mu kotu birsey. Ne kadar müslümanim.kimse bilemez. Sizi de. Allah yanlisimiz varsa affetsin. Kırıcı üslubunuz icin tesekkur ederim. Ogrenmek isterim bati isi bir yazilimda, batiya özendiren bir yaziyi nereden bulup geldiniz.

      Sil
    2. Öncelikle aldığınız ürünü güle güle kullanın. Adsız kullanıcıya da şunu hatırlatmak isterim: English Home, adı yabancı olsa da bildiğiniz Türk markası. Ayrıca fiyatları da ev tekstili satan birçok mağazaya göre çok uygun. İnsanın yaşadığı yeri güzel tutmasının da kimseye bir zararı olmaz ve ahiretini güzelleştireceği eylemleri yapmasını engellemez diye düşünüyorum. Ki aldığınız ürün de lüks değil, kullanılması şart bir ürün.

      Sil
    3. Desteginiz icin cok tesekkur ederim Esra hanim cok saolun

      Sil
  4. englih home ferahlığı:)
    bende bugun english home daydım tuzluk ve askılık aldım ve daha neler alabilirim diye bir daha ki geliş için planladım:))
    güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  5. güzel günlerde kullanmanız dileği ile :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım, teşekkürler tavsiyen için...

    YanıtlaSil
  7. Güzel günlerde kullanman dileğiyle, harika bir seçim :)

    YanıtlaSil
  8. Kalitelerinden bende emin değilim ama tasarımları bir harikaaa :) Renk tonları falan çok beğeniyorum bende :) Bu arada mimledim canım seni. :)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...