9 Eylül 2014 Salı

FOTOĞRAF I #YAZİNEVİM I ÇEYİZ

English home #yazinevim konulu yarışma için fotoğrafım
    English Home diye bir markanın varlığını  geç keşfedenlerdenim. Daha önce eve dair olan hiçbir şey dikkatimi çekmezken şimdi bütün detaylara farklı bir açıyla bakar oldum. English Home'un sade desenlerini ve soft renklerini çok beğeniyorum.

    English Home instagramda güzel bir yarışma düzenlemiş. Yazın evinizin dekorasyonuna anlatan bir fotoğrafı #yazinevim ve @engishhometurkiye etiketleriyle paylaşınca yarışmaya katılım gerçekleşiyor.3 kişiye verilecek 250 TL'lik hediye çeki oldukça güzel değil mi?

Sevdiğim resimlerden bir kolaj
     Yeğenim Miraç minik vosvosu alıp çiçeğimi yemeye kalkışınca oldukça zor çekebildim bu fotoğrafları. Benim fotoğrafım seçilsin isterim, yalnız o kadar güzel fotoğraflar varken sanırım biraz benimki istemekle kalacak. Bir de bu konularda şanslı biri olduğumu söyleyemem. Daha fazla olumsuzu kendime çekmeden sussam iyi olur.

     Bu yazıyı daha önceden paylaşmak isterdim ama zamansal sorunlar araya girince erteleniyor malesef. Şunu yazayım, bunu yazayım diyorum hiçbir şey planladığım gibi gitmiyor. Daha doğrusu planlarıma uyamıyorum. Aklımda yüzlerce yapılacak şey varken hiç bir şey yapmayıp boş boş oturduğum oluyor. Nedenini bilmiyorum.

Arayı açmadan yeni yazılarda buluşmak üzere hoşçakalın.

DİPNOT: Çiçek desenli yatak örtüsü(burada), renkli seramik kuşlar(burada) ve çiçekli yumurtalığı(burada) merak edenler parantez içindeki burada kelimesine tıklayarak ulaşabilirler.



 


   "Kullarım beni senden soracak olurlarsa, bilsinler ki ben pek yakınım. Bana dua edenin duasını icabet ederim. Öyleyse onlar da dâvetime icabet ve bana hakkıyla inanıp tasdik etsinler ki doğru yolda yürüyerek selâmete ersinler."(Bakara, 2/186)


10 yorum:

  1. Günaydın pembe kreasyon, English Home benim de çok beğendiğim bir marka sabah sabah içim açıldı, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. hadi bakalım, talihli katılımcı ben oldum diye mutlu haberi verddiğini de okuruz inş. ;)

    YanıtlaSil
  3. ben de gördüm ama katılmaya üşenmiştim :)

    YanıtlaSil
  4. O yumurtalıkların nerdeyse aynısından green gate,in var biliyosundur çokta pahallı görünce öyle zannettim o yüzden çok iyi yapmışsın almakla bu arada senin fotoğrafında çok güzel inşallah seçilirsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum. Pek pahalı şeyler almıyorum uygun olmasına dikkat ediyorum Meltem. Çok teşekkür ederim ben senin beğenmen güzel

      Sil
  5. nefis foto pembiş ve huzurlu :)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...