20 Ekim 2014 Pazartesi

DANTELLİ KADİFE İĞNELİK

    Sanırım rutini seviyorum. Alışılmışın dışında gelişen olaylardan hiç hoşlanmıyorum. Bu hafta benim için yorucu geçti. Düzensiz uykudan kaynaklanan problemlerim var. Uykumu alamıyorum son zamanlarda. Bu da yıpratıyor beni. Bazen her yere nasıl yetiştiğime ben bile şaşırıyorum.

Kadife iğnelik
    Aslında bitirip de yazmak istediğim farklı şeyler vardı ama yetişmeyince aklıma bu iğneliği paylaşmak geldi. Sonuçta ufak da olsa bu da geri dönüşüm hikayesi sayılabilir değil mi?


   Geçenlerde aldığım makyaj çantasının içinden strafor benzeri birşey çıkmıştı. Aslında atacaktım; annem atma sen bundan bir şey yaparsın deyince, aklıma iğnelik yapma fikri geldi. Kadife kumaşla kolayca kaplayıp, kenarlarına dantel iliştirdim. İğnelerimi sürekli farklı yerlerde arama derdinden kurtulmuş oldum. Kadife kumaşla burada çok iyi anlaşılmasa da oldukça şık bir görüntüye sahip oldu. Hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama daha önce kadife lavanta keselerini, yüzük yastığımı ve kırlentleri de aynı kumaştan yapmıştım.




 

24 yorum:

  1. Ne şirin bir şey olmuş. Zaten senin yaptığın şeylerde şimdiye dek beğenmediğim bir şeye hiç rastlamadım. :)

    YanıtlaSil
  2. Romantik ignelik,güzel fikirmis :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık çoook şirin olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  4. döktürmüşsün şu fikirleriniz yokmu beni benden alıyor bayılıyorum size

    YanıtlaSil
  5. Ellerine saglik canim. Bu arada odulun var sayfama bekliyorum
    http://dekoratifeller.blogspot.com.tr/2014/10/biri-bana-odul-mu-vermis-ne.html

    YanıtlaSil
  6. ödülün var tatlım
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulumu-aldm-aaaa-dostlar.html#gpluscomments

    YanıtlaSil
  7. çok tatlıııııı yaaaa :) ama neden uyuyamıyon kiii. yavaşila biraz ya bırak biraz her şeye yetişmeyi :)

    YanıtlaSil
  8. Bende her şeye nasıl yetiştiğime şaşırıyorum keşke daha çok zamanımız olabilse, ignelik çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Hakikaten şık bir İğneli olmuş, iğneliğin de şık olur mu diyen bunu görmemiş demektir, çok güzel bir çalışma ve değerlendirme ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bu arada bende bir ödülünüz var :) Sevgiler... http://dilekerenn.blogspot.com.tr/2014/10/bir-odul-de-benden.html

    YanıtlaSil
  11. Ben de iğnelerim için bir iğnelik düşünüyordum kaç gündür. Çok mantıklı geldi içi için kullandığın malzeme. :))) Yazdım ben bunu kafama!! :)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...