16 Kasım 2014 Pazar

ÇİÇEK DESENLİ KIRLENT

Çiçek desenli vintage kırlent, pembe çiçek desenli kırlent, pembe kırlent, english home kırlent, kırlent nasıl dikilir, kırlent ölçüleri, duck kumaşlar
Çiçek desenli kırlent
    Haftaya güzel haberlerle başlayamadık. Bazı sancılı dönemler oluyor insan hayatında. Sanırım önemli olan durumu kabullenip hayırlı olanın başımıza gelen kötü şeyler olduğunu benimsemek.Bakara suresi 216. ayetinde ne kadar güzel anlatılmış bu durum.''Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir siz bilemezsiniz.."


Çiçek desenli vintage kırlent, pembe çiçek desenli kırlent, pembe kırlent, english home kırlent, kırlent nasıl dikilir, kırlent ölçüleri, duck kumaşlar
Çiçek desenli vintage kumaş
    Boş vaktim şu sıralar var ama değerlendireremek gibi bi huyum çıktı. Aklımda bir milyon tane yapacak şey olmasına rağmen sadece daha önce anlattığım perdenin kumaşından kırlent diktim. Sabah işe gitmeden sabahın 7 buçuğunda fotoğraflamak gibi bi akıllılık da yapmadım değil. Aslında birkaç tane daha vardı ama aralarından seçile seçile iki tane kaldı. 

   Eğer merak ediyorsanız kumaşını duck(perdelik,minderlik) kumaş kullandım. Kumaşı İntaşlar Tekstil'den aldım. Kırlentin ölçüleri  30x30. 


 

''Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...''



(Hz. Mevlana)

25 yorum:

  1. Paylaştığınız Hz. Mevlana'nın sözünü ben de çok severim. İstemediğim şeyler başıma geldiğinde hep aklıma gelir ve bana bir teselli olur. Her şerde bir hayır vardır ya, Allah sıkıntılarınızı hayıra çıkarsın inşallah.

    Bu arada emeğinize sağlık. Kullandığınız kumaş desenlerine zaten bayılıyorum. Harika bir kırlent çıkmış ortaya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi manevi duygular da olmasa insan kendini birakir. Boyle guzel ayetler ilac gibi geliyor. Cok tesekkur ederim kirlent icin

      Sil
  2. o ayet gerçekten çok doğrudur..belli bir süre geçtikten sonra anlarsın ancak şer sandığının aslında hayır olduğunu...rabbim neylerse güzel eyler demek en güzeli...kırlentleri de güzel günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten de oyle Allah insanin kaldiramayacagi yuku vermiyor.Cok tesekkur ederim

      Sil
  3. Bu tür desenleri çok severim..güzel bir hafta dilerim herkese sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyorlar, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaştığın ayet-i kerime hayat pusulalarımdan biridir... O ayet-i kerimeye sımsıkı sarılmak lazım arkadaşım... Minderin de harikulade olmuş, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama ben de çok seviyorum bu ayeti. Her zora düştüğümde aklıma gelir. teşekkür ederim

      Sil
  6. Desen cok hos.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin.

    YanıtlaSil
  7. Çok inandığım bir sözdür o yüzden başıma gelen iyi veya kötü şeylere çok kaptırmam kendimi , kırlent kumaşı tam baharlık çok güzel olmuş yavaş yavaş kumaşlar değerlendiriliyor sanırım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en iyisi de kaptırmamaktır aslında. Çok teşekkür ederim. Değerlendiriyorum ama bazen kıyamıyorum :)

      Sil
  8. çokoş sevdim ben de yapcam bi tane. bi deee hadi herşey düzelsin sizin için yaaa :)

    YanıtlaSil
  9. kumaşın rengine bayıldım ben,desenine..bittiğinde çok ta güzel olmuş:)))bu arada sıkıntılarınız en kısa zamanda uçar gider inşallah..

    YanıtlaSil
  10. bu güzel Ayet -i Kerime ' yi ve Mevlana nın sözünü hatırlattığın için çok teşekkürler. unutuyoruz bazen bildiğimizi, işte böyle güzel arkadaşlar karşımıza çıkarıveriyor.
    kırlentler çok güzel, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfurullah. Sizin hep aklınızdadır eminim. Teşekkür ederim.

      Sil
  11. Kumaşın desenini çok sevdim,ellerine sağlık.
    Zor günlerinde Allah yardımcın olsun,sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  12. Dikiş makinesinde değil de elde dikilebilir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikişler biraz sık tutulursa neden olmasın :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...