27 Kasım 2014 Perşembe

EMSAN ÇEYİZ ALIŞVERİŞİ

Emsan Moon Grid Gold Yemek Takımı
    Çeyizin en büyük parçalarını da almış bulunmaktayım. Aslında aylar öncesinden aldım diyebilirim. Ablam alırken ben de aradan çıkardım. Bu konuda hiç araştırma yapmamıştım,aklımda da yoktu.


Emsan Moon Grid Gold Yemek Takımı
    Mağazalar çeyiz seti adı altında bir sürü kampanya yapıyor. Takip etmek kafa karışıklığını önleyecektir.Ben de parça parça almak yerine set halinde almayı tercih ettim. Hem ayrı ayrı kafa yormadım hem de fiyatı daha uyguna geldi. Yemek takımı konusunda seçimim Emsan Moon Grid Gold oldu. İlk başta çok klasik gelse de daha sonra benimsedim. Mutlu bir sofra olduktan sonra tabağın rengi şekli çok da önemli olmadığını iyi anladım bu aralar.

    Ben yuvarlak olsun istedim. Karelerde çok sıkıntı yaşanabiliyormuş.
Emsan tombo tencere seti
    Tencere seti de yine Emsan'ın tombo modeli. Görseldeki tam olarak değil aslında. Biraz daha geniş ve yuvarlak özellikte.




Emsan Çisem 91 parça çatal bıçak seti

Çatal bıçak setim sade ve zarif olsun istedim. Bazen istemekle olmuyor. İnsanın o kadar kafası karışıyor ki, seçim yapmakta zorlanıyorsun. Ben Emsan Çisem 91 parça çatal bıçak setini seçtim. Sandıklıydı. Çoğu kişi sandıklı alma diyor ama seçim tabiki sizin.



Cem turkuaz-mavi tencere seti
  Kampanyadaki setin içinde kahvaltı takımı vardı. Ben seçip de beğenemedim. Durum böyle olunca Cem marka seramik tencere setini aldım kahvaltı takımı yerine. Kahvaltı takımı almayı şuan düşünmüyorum. 

  En çok ihtiyaç olan şeyleri alıyorum öncelikle. Zaten her gün yeni bir şey çıkıyor ve hepsi de aklımda kalıyor. İyisi mi azla yetinip, mutlu olmak. Çünkü ardı arkası kesilmiyor isteklerimizin. Sevdiklerinizle küçük bir kase de sıcacık bir çorba kaşıklayabilmek hayaliyle iyi günler...


 

19 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan canım, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun :)

      Sil
  2. güzel seçimler olmuş. İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan hepsinii iyiki seramikleri almışşsın çok güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :)iyi oldu o seramikler cok daha kullanisli :)

      Sil
  4. Güle güle kullan canım gayet güzel seçimler:)Benim yemek takımlarım kare ama hiçbir sıkıntı yaşamıyorum Gayet kullanışlı:)Kahvaltı takımını ben almıştım ama çok da gerekli değil :)Kullanıyorum ama sürekli değil:) Seramik de biraz daha iyi bir markanın alabilirdin Cemin seramiklerini ablam almıştı pek de memnun kalmadı aslında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürlerr :) Kareleri çoğu mağaza önermedi, şikayet aldıklarını söyledi. Eskiyene kadar kullanırım artık ne yapayım :)

      Sil
  5. Sade ve güzel secimler.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Kullandığın her anın mutlulukla olsun, güle güle kullan :) Hepsi birbirinden güzel ama ben en çok tencerelerin renklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürller Sinem :) Çok ferah gerçekten de rengi

      Sil
  7. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil
  8. Oldukça zevkli seçimler, güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle, saglikla mutlulukla kullanin insallah

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan canım çok güzeller :) Blogunu süslü şirine blog keşif etkinliğinden keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    http://makyajtavsiyem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...