13 Kasım 2014 Perşembe

Hikayeni Yaz, Karaca Home Nevresim Takımı Sahibi Sen Ol!


TANIŞMA HİKAYELERİ YARIŞIYOR!

Tanismahikayem.com’a tanışma hikayenizi ve sevginizi paylaşın,Karaca Home’dan o özel anınızı tekrar hatırlatacak nevresim takımını kazanın.
Ne Yapmanız Gerekiyor?

17.11.2014 – 01.12.2014 tarihleri arasında tanismahikayem.com’a girmek ve sevdiğiniz kişi ile tanışma hikayenizi yazarak Twitter ve Facebook’ta paylaşılmasını sağlamak. Kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekiliş ile ödüller sahibini bulacak.

Karaca Home Kimdir
Karaca Porselen ile 1973 yılından itibaren başarıları ile perakende sektöründe hizmet veren Karaca markası, Eylül 2012’de Karaca Home markası ile tekstil sektörüne girmiştir. Karaca Home zamana karşı hızla büyüyen ve sektörün en iyi, en güçlü ve sıradışı tasarım yeteneğiyle en beğenilen markası olmakla trend belirleyen ve moda yaratan sektör lideri olma yolunda hızla ilerlemeye devam etmektedir.


 

2 yorum:

  1. Merhaba. Blog sayfamı başka bir adrese taşıdım sizin yazdıklarınız bana geliyor ama benim yazdıklarım size ulaşmıyormuş ben de kendi çapımda etkinlik düzenliyorum:) Adres, kalemderi.blogspot.com aslında takipte görünüyorsunuz ama neden öyle oldu bilmiyorum. Buradan takibe alırsanız çok mutlu olurum. Etkinliğe katılıp bloğunuzu da tanıtırsanız daha çok sevinirim:) Sanırım tüm takipçilere bu şekilde haber vermem lazım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...