10 Aralık 2014 Çarşamba

PEMBE KEDİLİ KEÇE KİTAP AYRACI

hayvan figürlü keçe kitap ayracı, keçe kitap ayracı nasıl yapılır, pembe kedili keçe kitap ayracı
Kedili keçe kitap ayracı
    Geçen hafta arkadaşımın doğum günü vardı. Hızlıca hediye arayışına girdim. Kitap okumaktan hoşlanan, oje hastası ve pembe çizgi film karakterlerini seven birine, bu özelliklerden oluşan bir hediye paketi hazırladım. Benden de bir şey olsun istedim, kedili kitap ayracını yaptım.


hayvan figürlü keçe kitap ayracı, keçe kitap ayracı nasıl yapılır, pembe kedili keçe kitap ayracı
Papatya Kokulu Hikayeler
    O gün hastaydım ve en yakın yerden Papatya Kokulu Hikayeleri buldum. Yanına da daha önceden aldığım ojeyi ekledim. Böyle bir üçlü oluştu. Daha önce de ayıcıklı kitap ayracını göstermiştim. Ondan farklı olarak kenarlarını yapıştırmayıp diktim. Fotoğrafları akşam çekmek zorunda kaldığımdan koyu arka planı seçtim. Nesne fotoğrafçılığında karanlık ortamlarda bu yöntem kullanılıyormuş.


hayvan figürlü keçe kitap ayracı, keçe kitap ayracı nasıl yapılır, pembe kedili keçe kitap ayracı
Pembe kedili-hayvan figürlü keçe kitap ayracı
    Bu hafta benim için oldukça yorucu ve verimli geçti. Çok yoğun çalıştım. Bu arada beyaz eşyalarımızı aldık. Tercihimiz Arçelik'ten yana oldu. Daha sonra isterseniz onları da paylaşırım ama kullanmayınca nasıl olduğunu hakkında fikir veremeyeceğim. Bunlar dışında bir sürü şey yaptım, fotoğraflayıp paylaşması kaldı yalnızca. Bazen siz de benim gibi bir sekretere ihtiyaç duyuyor musunuz? :) Yapıyorum ediyorum yazmaya gelince zor geldiği oluyor. Yazı aralarını açmamak ümidiyle hoşçakalın..



 

11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Malesef yok. Bi yerde benzerini görmüştüm, kendim çizip yaptım. Yüzlerini de farkli farkli çizip degiştiriyorum. Olmazsa tekrar çizip, fotoğrafini cekerim ama nasil olur bilmiyorum fotogrfla. Zaten hep kalıbını veririm yaptıklarımın :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş bunun kopeklisi filan da var ben de üşengecliğimden yapamiyom bayadir :))

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı olmuş, eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Secimlerini cok begendim :) Birbirlerini cok guzel tamamlamislar, ayraca ise bayildim :) Emegine saglik hediye sahibi cok sansli :)

    YanıtlaSil
  5. ba-yıl-dımm :) kedi hayranı biri olarak çalışmanıza hayran kaldım elleriniz dert görmesin ayrıca çok güzel bir siteniz var bende beklerim http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Çok güzel olmuş eline sağlık :) sitene de bayıldım tasarımın harika blogger dayanışmasından geliyorum takipteyim bloğunu :) benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...