22 Ocak 2015 Perşembe

DESENLİ PORSELEN KULP

Çiçek desenli porselen kulplar(Koçtaş Verona Komidin)
   Hep denir ya eviniz için çok şey harcamanıza gerek yoktur diye. İşte buna bir örnek de kulplar. Kulplar kullandığınız mobilyalarınıza farklı bir duruş ve şıklık katar. Tam anlamıyla görüntüsünü değiştirir.

Gül şekilli kulp

    Biz de evimize girmeden mutfakta ufak tefek değişiklikler yapma girişiminde bulunduk. Öncelikle dolap kapakları değiştirmeye karar verdik. Model seçildi ancak değişen kapaklara da yeni bir kulp lazım.



   Ben daha sade, tek renk olanları beğeniyorum. Tabi dolap rengi de  sadeyse desenli kulplarla renk vermek gerekebilir.

                                 

    Benim tercihim gül desenli olanlardan yana. Henüz karar veremedim. Aslında bu yazı benim için bir ön araştırma oldu. Siz de böyle birşey arıyorsanız sizin için de faydalı olacağını düşünüyorum. 


Benim araştırdığım kadarıyla bu porselen kulplar Koçtaş, Zara Home, Tepe Home, Mis en Demeure, Bahause ve İkea gibi magazalarda satılıyor. Tabi hangisinde daha çok çeşit var, en uygunu hangisi bilmiyorum. Çok sayıda dolap olduğu için nereden uygun kulp bulunur bu yüzden fiyatı önemli.Yorumlarınızı bekliyorum. 

Son yapılan yorumlara henüz dönüş yapamadım. En kısa zamanda güzel yorumlarınızı cevaplayacağım. Görüşmek üzere hoşçakalın.


 

22 yorum:

  1. çok güzeller :) mutfak tadilatı için kulp bakmaya gittiğimizde gördüm çoooook model var insan kayboluyor içinde :)

    YanıtlaSil
  2. Bir ara ben de çok araştırıyordum. Ve dediğin gibi, Koçtaş ve Zara'da pek çok çeşit var. İnternetten de bulmak mümkün ama gözümle görmeyince pek içime sinmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bakıp da almak gerek tabi. Farklı gelebiliyor :)

      Sil
  3. etsy'de de çok güzel çeşitler var;)

    YanıtlaSil
  4. Kızımın mobilyasının kulpları da böyle desenli seramik, ama top şeklinde olanlardan :) Çok farklı ve hoş bir görüntü yaratıyor.
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  5. Aslında plastiği anımsatan görsele hitap etmeyen kulplar yerine bu kulplar ile dolaplara canlılık katabiliriz.Bunun da farkına şimdi vardım. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Bende bu kulpları kullanmayı tercih ediyorum ve en fazla seçenek koçtaşta var ama zara homedakilerede bakmadan geçmeyin derim :)

    YanıtlaSil
  7. Ben boyadığım mobilyaların kulplarını sitelerden aldım diğer yerlere göre daha uygun bu üstekine benzer modelde kulplarda vardı birde zara homedada zaman zaman indirimler oluyor yarı fiyatına alabiliyorsun orayıda tavsiye ederim,çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa du bakayım bi. Sitelerde kulp shop diye bir yerden mi?

      Sil
    2. Orda o kadar çok yer varki böyle ürünler satan aklıma gelmedi şimdi ama çok çeşit vardı .

      Sil
    3. Anladım canım umarım uğrayabilirim. Fiyatları nasıldı peki

      Sil
  8. Ben en son olan fotodaki desene bayıldım:) nerede var bilmem ama daha bu işlere girişmediğim için:) cok farklı ve güzel dokunuslar...

    YanıtlaSil
  9. Diğerlerine en sondakinin deseni çok güzelmiş:))

    YanıtlaSil
  10. En sondakine bende bayıldım :) Yrmek odamın kulplarını değiştirmeyi düşünüyordum bu yazın ilaç gibi geldi doğrusu umarım gönlünce bulursun canım harikalar :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım buldum :) Aradığını sen de bulursun inşallah :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...