23 Mart 2015 Pazartesi

KINA ELBİSESİ VE GELİNLİK SEÇİMİM

Tafta kumaş ve dantel kumaş
   Düğünler dışardan bana çok kolaymış gibi gelirdi. Ev dayanır döşenir, bir günde kurtları dökene kadar oynanır olur biter... Aslında öyle olmuyormuş. Güzel telaşlar olsa da zamanla eldeki maddi imkanlar azalıp, her şeyi ölçüp biçip almak gerektiği gerçeğiyle karşı karşıya kalınabiliyormuş.. Biz de bu gerçekle karşılaşınca her şeyi araştırır olduk. Piyasada çok güzel kına kıyafetleri var. Kına kıyafetleri 350'den başlayıp 3000 liraya kadar çıkıyor fiyatları. Kiralık modeller bile 350'den başlıyor. Biz de hem modeli güzel olsun, hem de bütçemize uysun diye kına elbisemi diktirmeye karar verdik.

  Başta üzeri yelekli, bindallı tarzında olan bir model seçmiştim. Daha sonra istediğim gibi olmaz korkusuyla modeli değiştirip abiye bir modelde karar kıldım.

Kına elbise modelim
   Bunun için 5 metre tafta kumaş, 1 metre de dantel kumaş aldım, Elbisenin üst-ön-orta kısmı dantel, dantelin kenarı da fırfır olacak, Kollar da geniş olursa biraz daha kına için uygun hale gelebilir. Eteği de verev pileli... Birkaç arkadaşıma gösterdim ve pek hoş olmayabilir, hazır al,riske girme dediler. İnatla diktirmek istedim. Umarım sonuç güzel olur da içime dert olmaz sonrasında. Henüz dikilmeye başlanmadı. Sizlerin eklemek istediği şeyler var mı?

Gelinlik modelim

     Gelinlik konusunda pek araştırma yapmadım. Hayalimde de bir model yoktu. Bu modeli gördüm, beğendim ve sonucun güzel olması ümidiyle diktiriyoruz. Şimdi yorumlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var?


 

22 yorum:

  1. bence için ferah eyle güzel olcak hemde çok :)))

    YanıtlaSil
  2. Gelinliğin çok güzel görünüyor canım, inşallah musmutlu bir gelin olursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım çok teşekkür eederim :) Darısı olmayanların başına :)

      Sil
  3. Her ikisinin de modelini çok beğendim. Düğüne ne kadar kaldı? Ben henüz bir model seçemedim çok kararsızım ya :) Kına elbisen nasıl olacak çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevimdim :) İki aydan az kaldı düğüne :) Vakit yaklaşınca mecbur karar veriliyor :) Ben daha çok merak ediyorum :)

      Sil
  4. Cok guzel, isil isil :) Insallah mutlulugunuz daim olsun, bahtiniz da bu renkler gibi apacik olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin çok teşekkür ederim :) Hepimizin bahtı açık olsun :)

      Sil
  5. Teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim :) Güzel olur da paylaşırım inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Gelinlik modelin çok hoş bayıldım ;) kına elbisene gelince çok cesaretli gördüm seni;) ama umarım hersey gonlune gore olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İnşallah hayalimdeki gibi olur :)

      Sil
  7. gelinlik modeli de kına kıyafeti de çok güzel ama ikisininde etek modeli birbirine cok benzemiyor mu biri farklı olsa daha güzel olmaz mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok benziyor aslında. Kına elbisesinin eteği çok pileli ama, bi de rengi farklı. Değişikliği kolay kabullenemiyorum galiba :)

      Sil
  8. Gelinliğinde kına kıyafetinde çok hoş görünüyor :) kına kıyafetini diktirmeyi hiç düşünmemiştim ama bana ilham verdin şuan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman ilham filan vermeyim ben :) Olmazsa çok üzülürüm :) Hazır daha iyi aslında. Şuan meraktan çatlıyorum :)

      Sil
  9. her şeyi çok beğendiiim hadi çok mutlu ol ama hep yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Deep :) senin içten yorumların yok mu? Seviyorum.

      Sil
  10. Ben 8 yıl önce evlenmiş biri olarak, o güne geri dönsem kına elbisemi diktirmez hazır alırdım diyorum :( Benim terzim hayalimdekini dikememiş olabilir tabii :) İnşallah sizin gönlünüzdeki gibi olur. Böyle uzaktan takip etmesi çok keyifli :) Gelinlik modeli de çok güzelmiş:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim terzimde de öyle bir ihtimal var aslında :) İnşallah güzel olur da içim rahat eder :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Allah içine sindirsin,en güzel modeli giymen nasip olsun inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dua etmişsin. Amin canım çok teşekkür ederim..

      Sil
  12. Merhaba hayırlı olsun,Zeyzey fotografcilk ve ani fotograflarini biliyorum sadece. Bilgim yok o konuda. İstanbulda yasamiyorum ben.

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...