19 Nisan 2015 Pazar

Çarpı İşi Elbise ve Şablonu

Kaneviçe(çarpı işi,etamin)elbise modeli
   Hiç boş duramıyorum. Elimde mutlaka bir şeyler oluyor. Tabi en çok da kaneviçe. Kaneviçe diyorum ama çarpı işi, etamin, işleme gibi isimlerle de kullanıyor. Ben hangisini söyleyeceğimi şaşırıyorum. En iyisi paylaşımlarımda herkesin anlaması için parantez içinde hepsini de yazsam daha iyi olacak. Birkaç gün önce de kaneviçe elbise modelini işledim.

Kaneviçeelbise modeli ve kaneviçe desenli amerikan servis
  Her zaman etamin kumaş kullanırdım ama bu sefer işleme için olan keten kumaşlardan kullandım. Keten kumaşın delikleri diğer kumaşlara göre daha küçük. Bu da fazlasıyla gözü yoruyor. Ama ketende kaneviçe daha bir güzel görünüyor. Şimdi etamin mi keten kumaş mı diye sorarsanız keten derim. 


Çarpı işi elbise modeli
     Ben bu elbise modeli için gri, siyah, açık pembe, pembe ve koyu pembe renklerini kullandım.  Arkadaşımın hediyesi olan çerçeveye zorla yerşleştirdim. Çünkü kaneviçem çerçeveden biraz büyük olmuş. Yeni bir çerçeve buluna kadar yeri burası. Resimlerde gördüğünüz plastik kaneviçe desenli amerikan servislerini de yeni aldım. Ondan da daha sonraki yazılarda bahsederim.

  Tam da unutuyordum şablonu vermeyi. Şablona burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu arada siz de yaparsanız benden ilham aldığınızı da yazar mısınız? Buralardan uzaklaşma duygusunu yok edip, daha çok yazmama motive eder belki beni. Boşa yazdığım hissinden biraz olsun kurtulabilirsem hep sizinle olacağım.Bu yeni  hafta, yeni umutlar ve güzellikler getirsin hepimize... Hoşçakalın.



 

Not: Çerçeve: Madame Coco, Amerikan Servisler: İki Şehir Bir Meryem


20 yorum:

  1. çok güzel olmuş her zamanki gibi :) bende ayıcığı bitirdim sonra melek desenine başladım şimdilik yarıda kaldı izne ayrıldığımda bitecek inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Öyle mi? Öyleyse merakla bekliyorum :) İnşallah.

      Sil
  2. Desenine bayıldım, renkleri de güzel olmuş, ellerine sağlık :) Ben de çok seviyorum çarpı işini ama uzun zamandır elime alamadım. :( Çerçeve içinde duruşu da çok hoş :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sizinkiler de bi harikalar :) Kesinlikle...

      Sil
  3. çok güzel olmuş, ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle boşa yazmıyorsun, senin etaminlerini gördükçe ben de hevesleniyorum. Bak anahtarı senden özenip yaptım, şablonu klasörümde duruyordu nicedir:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlı, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. dantel amerikan servisini nereden satıl aldığınızı öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba. Ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  8. Merhana elinize sağlık. Acaba her yeri carpi isi mi. Cunku sablonda bazi kisimlar ozellikle carpi seklide. Elbisenin alt orta kisimlari yuvarlak gibi gorunuyo. Ben de yapmak istiyorum:):)

    YanıtlaSil
  9. Merhana elinize sağlık. Acaba her yeri carpi isi mi. Cunku sablonda bazi kisimlar ozellikle carpi seklide. Elbisenin alt orta kisimlari yuvarlak gibi gorunuyo. Ben de yapmak istiyorum:):)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, ben ilk kez kanaviçe yapacağım. Bu modeli ve dilek anahtarını çok beğendim. Şablonlarını indirip çıktılarını aldım bile ama bu kadar güzel yapamazsam diye korkmuyor da değilim hani, sizce ilk deneme için zor modeller mi şeçmişim, ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk deneme için zor bi model, tek renk modelleri en başta tavsiye ederim :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...