13 Nisan 2015 Pazartesi

Gelin ayakkabısı ♥ Gelin Ayakkabısı Alırken Dikkat Edilecekler

Gelin ayakkabı modelleri
   Bir gün için o kadar çok hazırlık yapıyoruz ki herşeyi en ince detayına kadar düşünüyoruz. Eminim bayanların yüzde olarak büyük bir kısmı böyledir.Bu konulardan birisi de gelin ayakkabısı. Gelin ayakkabısı konusunda ben de çok araştırdım. Öncelikle internetten araştırma yaptım. Bu benim için oldukça zaman kaybına yol açtı. Daha sonra ilk girdiğim mağazadan da alıp çıktım. En iyisi görüp, beğenip almak....


   İnternetten araştırırken Studio Rain Shoes sitesine rastladım. Ayakkabıların güzelliğine vurulmamak elde değil. Yalnız fiyatı 450 Tl. Benim için uçuk bir rakam.

2015 gein ayakkabı modelleri, gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat edilir?
Gelin ayakkabı modelleri

   Diğer beğendiğim modellerden biri de dantelli önü kapalı ayakkabı. Tasarımı ile beni al diyor. Bunu da çok araştırdım ''duguneozel'' instagram hesabından buldum. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 250 tl idi. Yukarıdaki ayakkabının da benzer bir modeli var. Fiyatı da diğerine göre daha makul.

  Peki gelin ayakkabısı alırken nelere dikkar etmeliyiz?

    ♥Mümkünse topuk boyu kısa olmalıdır. Kısa topukla daha rahat edeceğiniz kesin. Düğünde babet giyenlere hep özenerek bakmışımdır hep. Boy farkının çok olması topuklu ayakkabıya mecbur bırakabiliyor.

     Bilekten bağlı modeller de bileği desteklediği için oldukça rahattır. Bir de platformu yüksek modeller daha konforludur.

    Kır düğünü yapacaksanız topuk konusunu iki kere düşünün derim. Topuklar çimlerin arasına girebilir ve  hareket etmeniz zorlaşabilir.Bu durumda babet, dolgu topuk ya da kalın topuk en doğru seçimdir. Olmazsa ayakkabı topuk koruyuculardan edinebilirsiniz.

    Ayak yapınız da çok önemli. Ayaklarınız taraklıysa tercihiniz önü geniş ayakkabılardan yana olmalıdır.

   Önü açık ayakkabıları bir türlü ben sevemedim. Önden fırlayan parmaklar çok hoş bir görüntü oluşturmuyor. Uzun süre ayak içinde olacağından rahatsız bile olabilirsiniz.

   Ayakkabı almadan önce çokça dolaşın. Günün yorgunluğuyla ayaklar şişer, böylece küçük numara ayakkabı alınmamış olur. Küçük ayakkabı aldığınızda en güzel gününüz eziyete dönüşebilir.

  Bu arada ben Ankara'dayım. Ulus çıkrıkçılar yokuşunda bir dünya ayakkabı var. Pazarlık  yapmanız halinde uygun bir fiyata hayalinizdeki ayakkabıya sahip olabilirsiniz. Benim önerim bir gün giyeceğiniz; hatta görülmeyen ayakkabıya bir çuval  para dökmeyin. Ya da renkli alın, başka zaman da giyebilirsiniz. Bulabilseydim ben mint ya da turkuaz tercih ederdim. Benim seçimim beyaz oldu. Sizin seçiminiz hangi renk? Ya da önerileriniz?


 



12 yorum:

  1. Ayağıma uyanını bulayım da gerisi önemli değil benim için,inanın. :D

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun canım...ben de ankara da metronun altından çok uygun fiyata uçuk lila kumaşımsı simli bir ayakkabı almıştım üstünede çok sevdiğim parlak taş taktırmıştım daha sonra da kullandım kına kıyafetim içinse hem bindallı altına hem de gece kıyafetinin altına dore çok güzel bir ayakkabı almıştım hala özel günler de ikisinide kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Evet orada da uygun ve çeşit çok dimi. Bu sıralar hiç uğrayamadım ben. Çok iyi seçimler yapmışsın gerçekten :)

      Sil
  3. En güzeli beyaz spor ayakkabı :))

    YanıtlaSil
  4. Canım benim iki gelin ayakkabım oldu, biri nikahta simli beyazdı, diğeri düğünde ise pembe canlı çiçek ile bir örnek ve pembe kurdelalı ayakkabı. Her ikisini de hala giyiyorum. En önemlisi düğün gününden önce evde yürüyüş yapmak ayakkabılarınla. Bir de birçok ayakkabıcıda var, ben deichman dan almıştım. Ayakkabının arkasına tam vuran bölgeye bi ped yapıştırıyorsun. pakette 4 tane vardı 5 tl civarındaydı. Ayakkabılarım çok topuklu olmasına ve bütün gün ayağımda olmasına rağmen hiç vurmamıştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel önerilerde bulunmuşssun canım hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim. Sen de güzel seçimler yapmışssın :)

      Sil
  5. ayyyy bunlar giyilmez yaaa süs gibiii :)

    YanıtlaSil
  6. Bu konu cidden ilgimi cekiyormus :)
    Daha var sanirim benim evlilik zamanima ama simdiden kulagima kupe yaptim ;)
    Tesekkurleer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan evlenmeyi düşününce ilgi alanları da değişiyor :) Ben teşekkür ederim :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...