18 Ekim 2015 Pazar

DÜĞÜN DAVETİYEM

çiçekli düğün davetiyesi
   Evlilik hazırlıkları esnasında en çok kafa yoran konulardan birisi de düğün davetiyesi sorunsalı. Yüzlerce seçeneğin içinden birini seçmek oldukça zor. Ben genellikle kararsız biri olarak düğün davetiyesini seçmekte hiç zorluk yaşamadım.

Vintage düğün davetiyesi 
   Hatta düğün davetiyemi görmeden internetten beğendim. Görür görmez bu olsun dedim. Benim beğendiğim davetiye ''Ezgi Davetiye 608'' numaralı olandı. 

   Başına Hz. Ali'nin benim için çok anlamlı olan''Hayırlı eş, huzurun başlancıdır.'' sözünü yazdırdık. Yazı fontu konusundaki iletişimde biraz zorlandığımızı söyleyebilirim. Neyse ki istediğimize yakın fontta ve tasarımda bir davetiyemiz oldu. Düğün sürecinde içime en çok sinen şeylerden biri davetiyemdi. Ayrıca çerçeve içinde kullanabilmek için , katlanabilen bir model değil de böyle düz bir model seçtim.Fiyatı adet olarak 26 kuruş ve 30 kuruş arasında değişiyor. Bir kere atılıp bakılacak bir şey için bütçeyi abartmamak taraftarıyım. Sonuçta sıkıntıyı yine çiftler çekiyor. Kurulacak ailede huzur olduktan sonra böyle şeyler teferruat aslında. Herşeyin gönlünüzce olduğu mutlu bir hafta diliyorum herkese.


''Peygamberimiz Buyuruyor ki: Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden değildir.Muhakkak ki Nikah (Evlenmek) benim sünnetimdir.Öyleyse beni seven benim sünnetimle sünnetlensin.''

(Buhari ve Müslim)




 

22 yorum:

  1. Sade ve hoş bir davetiye.
    Annelerimizin zamanındaki davetiyelere benzettim hatta bir an:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiler hep güzel dimi :) teşekkur ederim. :)

      Sil
  2. Cok guzel ve fiyati cok uygunmus keske evlenmeden gorseydim:) necla....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasip degilmis demek ki ;) Daha ne güzeller çıkar kim bilir :)

      Sil
  3. Nereden sipariş ettiğini öğrenebilir miyim, ileride lazım olabilir inşaAllah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim eşimin akrabası bastı bunları. İnternetten ezgi davetiye 608 olarak ararsan cogu sitede bulabilirsin :) Tabi detaylı olarak istersen de söylerim :) Senin ki daha güzel olur inşallah :)

      Sil
  4. Çok hoş ve zarif. Mutluluklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum begenmenize de cok sevindim :)

      Sil
  5. Çok güzel bir davetiye ama keşke benim çalışmalarıma baksaydınız çizimlerimden oluşan davetiye tasarlıyorum ,neyse canınız sağolsun.Ömür boyu mutlulıklar dilerim darısın ben gibi bekarların başına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esimin tanidigi vardi, malesef arastirma firsatim olmadi :( Ama onerebilirim oyleyse :)

      Sil
  6. Bencede öyle sonuçta bakılıp atılacak bilmiyorum o zaman vakit olur mu ama çok yakınlarıma kendim isterim davetiye yapmayı uzaklarada bak at modunda;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda yakin akrabalara yapilabilir :) Cok da güzel olur.Dedigin gibi dugun arefesinde vakit çok kısitli oluyor, yapmak.istedigim cogu seyi yapamadim . Ama sen yapabilirsin insallah :)

      Sil
  7. Çok beğendim. Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  8. Çok kibar, güzel günleriniz olsun, ben de sizi bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ne kadar güzel bir davetiye olmuş Allah mutlulugunuzu daim etsin :) darısı bana olsun :P blogumada beklerım sevgiler =)

    YanıtlaSil
  10. Çok sade ve güzel bencede.Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

    YanıtlaSil
  11. merhaba ne tatlı bloğunuz var, pembe hastası biri olarak takipdeyim, bana da bekliyorum,sevgiler :)
    www.pembedunyamm.com

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...