7 Ekim 2015 Çarşamba

YENİ ALINANLAR - A 101


    Geçtiğimiz haftalarda A 101 markete bayanlar için oldukça renkli şeyler gelmişti. Daha önce burada paylaşmış olduğum - çok sorulan- Lav Mona serisi çay seti çok sorulmuştu. Yalnız çay seti değil tüm mona serisi gelmişti bu sefer. Üstelik pastel mavi rengini de üretmişler. Desenlerini görüp de almamak elde değil.




    Ben bu sefer abartmadım. 3 tane kavanoz, 6 tane de minik saklama kabı aldım. Çay bardaklarını da daha önce Şok marketten almıştım.

    Mona serisi hakkında en çok sorulan sorulardan birisi de makinede yıkanıp yıkanmayacağı. Deseni çıkar mı diye çok soru alıyorum. Kendi sitesinde elde yıkayınız yazmasına rağmen, ben birkaç defa yıkadım. Desenlerinde herhangi bir değişiklik olmadı. Daha fazla kullanımda herhangi bir deformasyon olur mu bilemiyorum.  Saklama kaplarının fiyatı tanesi 1.50, kavanozların tanesi de 2,75 ti.
    Bunlar dışında  bir de pembe çiçekli masa örtüsünü aldım. Dertsiz olarak geçiyor. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 10 liraydı. Bir de yeşili vardı o da çok güzeldi ama ihtiyacım olmadığından almadım. Sanıyorum ki o hafta gelen ürünleri almayan kalmadı. Hala alamadıysanız üzülmeyin, ara ara tekrar ürünler geliyor. Olmazsa kendi sitesinden de alabilirsiniz. Yalnız kendi sitesinde fiyatlar iki katı. Beklemeniz önerebilirim, belki daha güzel bir seri gelir. Sağlıkla kalın.


''....Dünyanın geçici ve aldatıcı lezzetlerine kapılıp, Ahireti unutanlardan eyleme bizleri YA RABB...''


 



8 yorum:

  1. mutlu günlerde kullanın... küçük kavanozlar çok şekermiş...

    YanıtlaSil
  2. Çok şekerler <3 iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  3. bende aldım şimdi de morlu kırmızılı kuş desenliler gelmiş onlarda şık eşim de onlardan almış <3
    güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim. Takibe aldım bloguma da beklerim.

    www.gripalyaco.com
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ya çok güzel bunlarr :) ben de çok sevdim ama evde koyacak yer yok diye alamıyorum:( güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en iyisini yapıyosun bence, şu an ben de öyleyim :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...