23 Mart 2016 Çarşamba

DEĞİŞİM HİKAYESİ- ENGLİSH HOME ÇERÇEVE

pastel-blog-english-home-çerçeve-vintege-mint-ikea-saksı-yeşil-lav-turkıye-şişe-mona-rose-flowers-
English home çerçeve değişimi:diy
   English Home 'da ne zamandır indirime girsin diye takip ettiğim bir çerçeve vardı. İndirime girdi, tesadüfen ben mağazaya gittim. Çerçeve vardı ama boyasında sorunlar vardı. Diğer ürünlerin renkleri çerçeveye geçmişti. Neyse dedim ben alır boyarım. Çerçevenin orjinal hali tamamen beyaz. Ama ben üzerinde bir takım değişiklikler yaptım.


  Güllerini pembeye, yapraklarını ve minik pencere kenarlarıbebe mavisine boyadım. Boya olarak akrilik boya kullandım.  Pencere içlerine tesadüfen uyumlu mint yeşili üzeri güllü olan kumaşı kesip yerleştirdim. Ortasında da greengate desenlerinden birinin çıktısını alıp, koydum. Alt kısmındaki boşluğa ayet ya da hadis yazacaktım ama bir tülü elim değmedi.

 Çerçeveyi mutfak kombisinin üzerindeki yıpranmış bölüme astım. Arkasına mıknatıs yapıştırdım ama mıknatıs çerçevenin ağırlığını tutmayınca, ip ile kuvvetlendirdim.

   Çerçeveyi English Home dan %50 indirimden 17 liraya almışım.Resimde görünenleri soracak olursanız; kavanoz kılıfımı arkadaşım dikmişti(burada yazısı), kavanoz kapak kılıfı dikimi (burada), mint dantel saksıyı ufak bir mahalle zücaciyesinden 1 tl'ye almıştım. Tabi orjinal ikea saksıları da var. Kavanoz A101 e gelmişti. Markası Lav . Bu serinin aldığım  diğer ürülerinden de burada bahsetmiştim. Sormak istediğniz başka şeyler de olursa hiç çekinmeyin, yorumlarınızı da esirgemeyin lütfen :) Huzurlu günler...


Peygamberimiz (sav) buyurdu ki; "İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe gerçekten iman etmiş olamazsınız"



 

8 yorum:

  1. bu çerçeveyi biliyorum ben de ne zamandır takipteydim ama alamadım...Ufak bir kaç dokunuşla bambaşka olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İnsallah alabilme fırsatınız olur.

      Sil
  2. Bõyle de güzel de yazı yazılınca eminim daha da güzelleşecek.elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Elinin değdiği her şeyi güzelleştiriyorsun tatlım :) Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...