15 Ağustos 2017 Salı

Sağlıklı Bir Cilt için Doğru Ürün Kullanımı

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın bilinen ilk kuralı cildi temiz tutmaktır. Özellikle gece yatmadan ve sabah uyandığınızda cildinizi temizlemeniz, akne ve sivilce problemi yaşamanızı da engelleyecektir. Bunun yanı sıra cildinizi düzenli olarak nemlendirmeniz de ileri yaşlarda ciltte kırışıklık ile karşı karşıya kalmanızı uzun vadede engelleyecektir. Ancak cildinize tüm bu bakımları yaparken doğru ürünleri tercih etmeniz oldukça önemlidir. Yanlış ya da kalitesiz bakım ürünlerini cildinize uyguladığınızda şu an ki durumunuzdan daha ciddi bir cilt problemleriyle karşılaşabilir, hatta bu problemlerin telafisi fazlasıyla uzun bir süreçte işleyebilir. Bu nedenle cilt bakım ürünlerinizi alırken öncelikle marka araştırması yapmanız ardından cilt tipinize en uygun bakım ürünlerini tercih etmelisiniz. Elbette piyasada oldukça fazla olan markalardan hangisini tercih edeceğinize bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Bu tercihi yaparken özellikle doğal ürünler olanları tercih etmelisiniz.

Benim sizlere verebileceğim tek tavsiye Yves Rocher. Tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen Yves Rocher ürünleri, her tür alerjik reaksiyon yaşama olasılığını diğer cilt markalarına kıyasla oldukça düşürüyor. Benim Yves Rocher ürünleriyle ilk tanışmam Gözenek Sıkılaştırıcı ve Kusur Giderici Nemlendirici Jel Krem ile oldu. Cildimi fazlasıyla nemlendiren ve pürüzsüzleştiren bu ürün özellikle cildimin yağ dengesini sağlayarak; cilt tipimin yağlı görüntüsünü tamamen engelledi. Ardından Yves Rocher Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli ile tanıştım ve bir hafta içinde cildimin gerçekten daha ışıltılı ve pürüzsüz göründüğünü fark ettim. Maskelerini ve toniklerini de aldığımda bakım dolabım tamamen Yves Rocher ürünleri ile dolu olmuştu. Daha ilk günden etkisini gösteren bu marka ile tanıştığım için fazlasıyla mutluyum. Bakım ürünlerinde herkese tavsiye ettiğim bu markanın sunduğu özel avantajlar sayesinde sizler de indirimli fiyatlardan yararlanabilir hatta sürpriz hediyelerinden faydalanabilirsiniz. Özellikle Yves Rocher kart sahiplerine doğum günlerinde sağlanan ayrıcalıklar ve sürpriz hediyeler beni her sene mutlu etmeye yetiyor. Siz de ürünlerinin ayrıcalıklarını keşfetmek ve cildinizi korumak istiyorsanız Yves Rocher ürünlerini denemeye keyifle başlayın.





 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...