22 Şubat 2015 Pazar

SİVİLCE VE SİVİLCE LEKELERİ İÇİN - BİO CLİNİC - KULLANIYORUM


Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler için Gündüz/Gece Kremi

    Sorunlu bir cildim var benim. Hafif geniş gözeneklere ve ara sıra çıkan sivilcelere sahibim. Sivilceler rahatsız edici değil ama sivilce sonrası oluşan kızarıklık ve yaraların iyileşme süreci oldukça yavaş. Bir de kabuk tutan yarayı erkenden kaldırdığımdan uzun bir zaman alıyor cildimdeki düzelme. Yapmadığım doğal maske, krem ilaç kalmadı kalmadı neredeyse. Sudokrem, bepanten gibi yağlı kremlere cildim daha olumsuz tepkiler verdi.İki hafta önce Oriflame Sivilceye meyilli yetişkin ciltler için olan Bio Clinic gece/gündüz kremini aldım.




Bioclinic Adult Skin Anti-Breakout Day/Night-Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler için Gündüz/Gece Kremi

    Daha önce çok araştırma yaptım. Bir türlü bilgiye ulaşamadım. Çoğu yerde satan kişiler kullanmadan olumlu yorum yapmış. Çok inandırıcı gelmedi bana. Ben iki haftadır düzenli olarak kullanıyorum. İlk hafta etkisini göremedim. İkinci hafta kızarıklıkların azaldığını, yara oluşunun hızlandığını farkettim. Şuan yüzümde sivilce yok. Ama izler tam anlamıyla kaybolmadı, başta belirttiğim gibi azaldı. Zamanla kaybolacağını düşünüyorum.

   Kullanım konusunda önce cildi temizleyip, sabah ve akşam tüm cilde (sorunlu bölgeye daha fazla) uygulanması tavsiye edilmiş. Makyaj öncesinde de kullanılabilirimiş. Tüm cilt tiplerine uygun olduğu yazılmış ama yaş konusunda bilgi verilmemiş. Fiyatı şuan 71.90. Ben neredeyse yarı fiyatına aldım. Acelesi yoksa indirime girmeden almayın derim.

   Ben cildimi temizleyip, gül suyu ile sildikten sonra kremi uyguluyorum. Gece yatarken sürüyorum yalnızca.Kokusunun birkaç yerde çok ağır olduğu yazılmış ama bana ağır gelmedi. Ben 23 yaşındayım ve hafif yağlı bir cilde sahibim.

  Aslında sivilceleri önlemek yerine sivilce nedenine yönelik tedavi yapılması daha doğru olur. Karaciğer rahatsızlıkları, over kistleri, bağırsak parazitleri, stres, yanlış kullanılan kozmetik ürünleri, genetik faktörler, allerjiler sivilceye neden olabilir. Yüzümüze bakmadan ilaç yazılan bir ülkede yaşıyoruz. Bu yüzden ısrarla kontrollerinizi yaptırın sonra sivilce tedavisine başlayın derim. Bir de benim gibi suyu az tüketen biriyseniz, yağlı bir cildiniz olabilir.Suyu çok tüketip, doğru beslenirseniz sivilcleriniz de azalacaltır.

   Bende de aynı problem var ve kullandığım etki eden ya da etmeyen bir şey var diyorsanız mutlaka yazın. Umarım anlattıklarım işinize yarar. Görüşmek üzere hoşçakalın..


 
   

11 yorum:

  1. Ya benim de başım şu sivilcelerle dert de.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, benim de cildim biraz sorunlu. Sivilce sonrası izler oldukça can sıkıcı oluyor.
    İlerleyen zamanlarda tam manasıyla faydasını görürseniz paylaşır mısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz tamamen bitmedi daha doğrusu düzensiz kullanıyorum. Ama iyi geldiğini düşünüyorum

      Sil
  3. Pin it butonu paylasiminiz icin tesekkürler,artik bende de var :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  5. Kullanımı nasıl olucak ? Sürdükten sonra durulancak mı ? Yardımcı olun lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanım konusunda önce cildi temizleyip, sabah ve akşam tüm cilde (sorunlu bölgeye daha fazla) uygulanması tavsiye edilmiş. Makyaj öncesinde de kullanılabilirimiş. Tüm cilt tiplerine uygun olduğu yazılmış ama yaş konusunda bilgi verilmemiş. Ben yüzümü yıkıyorum güzelce, daha sonra gül suyu ile silip yüzüme masaj yaparak uyguluyorum. Bu arada kesin çözüm değil tabi ki. Ben faydasını gördüm. Kullanınca yıkamıyoruz öylece yatıyoruz :)

      Sil
  6. Kullandıktan sonra durulancak mı ? Ben DAY/NIGHT & DAY ikisinide aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum ? :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuulanımı yazıyordur ürünün içinden çıkan kağıtta. Bu kağıt, şişenin taban kısmında bulunuyor olabilir.Şişenin alt kısmına bakın bi. Yazar türkçe kullanımı :) Durulamayın uygulayınca dursun. Gündüz de birkaç saat durması yeterli olur sanırım. Sonra yıkayabilirsiniz. Bu arada sakın ara vermeyin. Ben ara verdiğimde yeniden çıkabiliyor. :) Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...