29 Mayıs 2016 Pazar

TOZLU.COM ALIŞVERİŞİM

Tozlu giyim alışverişim
     Düğün, çeyiz, evlilik hazırlıkları, evliliğe alışma devresi, taksitler  derken kendimi unutmuşum. En son kendime ne aldım onu bile hatırlatırlamıyorum. :) Bu sıralar giyim sitelerinden, mağazalarından ayrılmaz oldum. İlgim tamamen farklı yöne kaydı. Geçenlerde tozlu giyimde birkaç parça şey ilgimi çekti. Sık sık adını duyduğum ama alışveriş yapmadığım bir siteydi.

   Biraz bu konularda gözü kara biriyimdir. Bir tane elbise, bir tane tunik ve üç tane çanta sipariş verdim. Biri bana, biri ablama diğeri de kardeşime. Bu ürünleri aldığımda bilgi ekranında siparişiniz tedarik ediliyor diye bir ibare vardı. Bu bikaç gün sürdü. Daha sonra beni aradılar. Bir tane daha şal alacaktım ama onun stokta bitmiş olduğunu, kibar bi şekilde şiparişimi vermek isteyip istemediğimi sordular. Ben de onayladım. 

  Tedarik ve kargo süreci 1-1.5 hafta gibi bir zaman dilimi sürdü. Elime ulaşınca heyecanla açtım. Hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünüyordum ama yaşamadım. Ürünlerin hepsini çok beğendim. Yalnız elbiseyi yanlışlıkla kendi bedenimden 1 beden büyük almışım. Müşteri hizmetlerini aradım bu durumu belirttim. Fatura ile birlikte değişim ve  iade işlemlerini gerçekleştirebileceğimi söylediler. Gönderim ücretleri firmaya aitmiş. Bu özelliklerinden dolayı tekrar alışveriş yapabilirim. 

  Bende durumlar böyle. Gününüz iyi geçsin...



 

Bana soruyorsun şu resimdekiler kim, diye.
''Emin ol kim olduklarını çıkaramadım. Görünüşe bakılırsa mutlular. Fakat insanlara tavsiyem şudur ki, nasıl “zenginin parası, parasızın çenesini yorarsa”, başkalarının mutlu görünümü, insanı kendi mutlu olma imkanını, kabiliyetini görmekten alıkoymamalı. Filmler, resimler birer hayaldir. Başka insanların dış görünümleri de bizi aldatmasın. İnsan kendi mutlu olma imkanını görebilmeli. Mutluluksa filmlerin, romanların içinde değil, kendi yaşadığımız basit hayatın içindedir.Ve önemli olan yaşanılan “an”dır.Onu ibadet, sabır, anlayış, tevazu ve merhamet ile anlamlı hale getirmek mutluluğun ta kendisidir.Yoksa deniz kenarında fotoğrafçılar tarafından düzenlenmiş bir mutluluk tablosu sahtedir ve bazı saf kimselerin duygularını istismar etmekten başka bir şey ifade etmez.
Acaba anlatabiliyor muyum?''
Cahit Zarifoğlu

1 yorum:

  1. çizgili gömlek bu sezonun da trendi :) eminim çok yakışır :)

    YanıtlaSil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...