26 Eylül 2016 Pazartesi

SON ALINANLAR-EVİDEA

    Eskiden aldığım şeyleri ne çok paylaşırdım. Şimdi evlendim diye paylaşmayacağımı düşünmeyin. Çünkü almaların sonu hiç bitmiyor. Derler ya çarşının çaputu hiç bitmez diye. En iyisi ihtiyaçtan fazlasını almamak. Tabi biz kadınlar ipin ucunu kaçırabiliyoruz. İpin ucunu kaçırdığım bir alışverişin detayları şu şekilde;


    Bu yazıda geçen herşeyi evidea 'dan aldım. Aslında evidea'ya karşı ön yargılıydım. Çünkü daha önce çerçeve almış ve tedarik edilemediği gerekçesiyle ürün elime ulaşmamıştı. Bu alışverişimdeyse 2-3 haftada ürünler elime ulaşsa da hepsi sorunsuz geldi. Paketleme özenliydi. 

          Kılıç Ahşap Ekmek Kutusu-Yeşil: Aslında ekmek kutusu ihtiyacım yoktu. Baktım ki fiyatı oldukça uygun, ham fiyatları kadar, alıyım, ekmeklerimde derli toplu olur dedim. Ekmek kutusu güzel ama renk tonunu pek sevemedim. Fırsat bulduğumda beyaza boyayacağım. Nasıl olur? Bu arada 20 liraya aldım.

Bu kuş kafesli banyo setini de ablama aldım. Fiyatı 20 tl ydi. 

    

    Daha önce  içini doldurup bi çerçeve yapmıştım. Onu ablam çok beğenmiş, ama çerçevesi Koçtaş'ta uçuk bir fiyata çıktığı için alamamıştık. Bu çerçevede ona benzediğinden hemen aldım. İçini doldurup hediye edeceğim. Fiyat 12 tl.

   Bir de burda abajurum var. Evlendiğimden beri arayıp kafamdaki fiyata bulamamıştım. Tesadüfen uygun fiyata çıktı karşıma. Kaçırır mıyım hiç? Aslında pudra alacaktım, pembesi vardı. Tonu güzel değildi.  Bu nedenle krem  aldım. Belki pudraya geçiş yaparız. Fiyatı 30 tl, markası Clifton.
   Son olarak banyo dolabı aldım. Aslında alacağım tek şey bu dolaptı, bi baktım diğer ürünler de sepetime eklendi. Şu taksit olayı da olmasa ne yaparız dimi. Dolap demonte olarak geldi. Eşim kurdu. Banyoda çok işime yaradı, havlular, deterjanlar, şampuanlar derken herşeyi toparladı. Fiyatı 89 liraydı.

 Son alışverişim bu şekildeydi. Beğendiniz mi? 


 


2 yorum:

  1. Sitenizi bugün keşfettim.Aldıklarınızın hepsi çok güzel umarım ekmekliği boyamamışsınızdır üzerindekilerle pek güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldini:) Cokntesekkur ederim, henuz elim degmedi bu gidisle de boyamayacagim galiba, begenmenize cok sevindim :)

      Sil

'Adsız'(anonim) olarak artık yorum yapabilirsiniz. Bu özellikle,beni takip edebilirsiniz. Yorumlarınız için teşekkürler ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...